Veiligheid en gezondheid

De arbeidsomstandigheden wetgeving maakt het werk en de werkomgeving aangenaam en veilig voor de werknemers. VARIO software is ontwikkeld door de veiligheidskundige en opereert binnen het SHEQ domein.

Veiligheid_en_gezondheid_145De vereisten van een veiligheidsbeheersysteem worden in de eerste plaats bepaald door de overheid. In de vorm van verschillende wetten, koninklijke besluiten en regelingen worden noodzakelijke eisen opgelegd. De overheid wil dat aan de wet kan worden voldaan zonder dat het verplicht is om normen te gebruiken. De wet verwijst soms naar normen. De overheid ziet de normen vooral als hulpmiddel om aan wettelijke eisen te voldoen. Daarnaast gebruiken bedrijven normen om hun eigen processen vorm te geven, wat de zaken onnodig complex maakt in dagelijkse praktijk.

Het VARIO platform is specifiek ontwikkeld om u een duidelijke structuur te bieden zodat uw onderneming eenvoudig aan de nodige wetgeving en normen kan voldoen.

Het biedt u tevens een kader voor een praktische invulling van uw veiligheidsbeheer. Bovendien wordt de administratieve belasting, die vaak zwaar belastend is en als vervelend wordt ervaren, tot een minimum beperkt waardoor er meer aandacht kan worden besteed aan de core business van uw onderneming. VARIO is een dynamisch pakket dat uw organisatie in beweging houdt en diverse oplossingen biedt voor de dagelijkse problematiek.

VARIO is een SHEQ software. Met VARIO kunt u eenvoudig uw VCA en OHSAS 18001 bedrijfscertificering behalen en behouden. Onze ervaren adviseurs begeleiden u tijdens het certificeringstraject. Verandert de norm? wij zorgen dat het software kosteloos wordt ge-update naar de nieuwe standaard.

VOOR VARIO FUNCTIONALITEITEN KLIK HIER OF VRAAG ONS NAAR DE MOGELIJKHEDEN

MODULES