Implementatie

In VARIO worden voor u een of meerdere dossiers aangemaakt, afhankelijk van uw behoefte. De dossier(s) worden voor u klaargemaakt en gevuld met uw gegevens. Hier moet u denken aan uw personeel en/of materieel dat u al in gebruik heeft. De instellingen in VARIO worden samen met u voorbereid zodat u er zeker van kan zijn dat VARIO afgestemd is op uw huidige organisatiestructuur.

Uw medewerkers leren gedurende de implementatie met VARIO te werken. U wordt daarnaast bijgestaan en begeleid door onze ervaren adviseurs zodat uw medewerkers goed worden opgeleid en getraind. Aan de hand van een praktische opleiding in combinatie met onze handleidingen worden uw medewerkers opgeleid. Daarnaast kunnen wij voorzien in VARIO opleiding voor uw nieuwe medewerkers. Wij werken ook met Skype voor Bedrijven en Teamview waardoor wij op afstand uw medewerkers kunnen ondersteunen.

Als u klaar bent om over te stappen, VARIO gevuld is met uw gegevens en afgestemd is op uw organisatie bent u eigenlijk al een stap verder. Zonder dat u dat door heeft werkt u al met VARIO.