Over ons

MISSIE
INCONTROLL is een partner die op verrassende, betekenisvolle wijze de nodige expertise inbrengt en de juiste oplossingen realiseert op het gebied van risicomanagement. Hiermee bereiken wij voor de opdrachtgever de gewenste resultaten.

Wij geloven in een duurzame toekomst. Onze medewerkers zetten zich continu in om onze missie tot leven te brengen. Met als uitgangspunt uw organisatie te ondersteunen op het gebied van risicomanagement.
Hierbij streven wij ernaar om:

  • Een drijvende kracht te zijn voor een gezonde werk- en leefomgeving;
  • Oplossingen te bieden die het verschil maken;
  • Transparant te zijn binnen ons vakgebied;
  • De capaciteiten van onze mensen optimaal te benutten.

VISIE
Tevreden en loyale medewerkers zijn de belangrijkste voorwaarden voor een organisatie om succesvol te kunnen zijn. Als de werkomgeving prettig en stimulerend is, zijn zij in staat om de juiste diensten en services te leveren aan uw organisatie.

Wij doen er binnen onze mogelijkheden alles aan om een werkomgeving te creëren, waarin er ruimte is voor creativiteit en innovatie en waarin medewerkers hun expertise optimaal kunnen inzetten. Het is onze missie om onze professionals met informatie, tools en oplossingen zodanig te helpen, dat zij in hun dagelijkse activiteiten bij onze klant kwalitatieve resultaten op de meest efficiënte manier kunnen behalen.

VARIO QHSE SOFTWARE

In de dagelijkse bedrijfsvoering hebben we ontdekt dat veel bedrijven worden geremd door managementsystemen waarvoor enige inspanning nodig is. Vaak wordt incidenteel aandacht gegeven aan het beheer van het systeem en is het over het algemeen een papieren exercitie. Het wordt meer als een last gezien dan dat het systeem daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van de bedrijfsvoering. De inspanning wordt vaak net voor de audit geleverd om het certificaat maar te behouden. De veiligheids-, kwaliteits- en/of milieumanagementsystemen zijn vaak op zichzelf staande processen die afhankelijk zijn van de persoon die het beheert. Daarnaast worden meerdere managementsystemen in separate documenten beschreven die onderling geen verhouding met elkaar hebben terwijl het in het algemeen om dezelfde principes gaat.

We waren ervan overtuigd dat het eenvoudiger en pragmatischer moet kunnen. Hiervoor hebben wij een software voor de Nederlandse markt laten ontwikkelen die het leven van bedrijven eenvoudiger maakt. VARIO maakt het verschil en zorgt ervoor dat u uw managementsystemen eenvoudig kan beheren. Met VARIO kunt u op elk moment zien wat er zich binnen uw onderneming afpeelt. U kunt eenvoudig rapportages opmaken en deze afdrukken (te realiseren met twee muisklikken). Met andere woorden, VARIO zorgt ervoor dat u uw kostbare tijd efficiënter kan besteden.