Onze partners

INCONTROLL

INCONTROLL is een partner die op verrassende, betekenisvolle wijze de nodige expertise inbrengt en de juiste oplossingen realiseert op het gebied van risicomanagement. Hiermee bereiken wij voor de opdrachtgever de gewenste resultaten.

Wij geloven in een duurzame toekomst. Onze medewerkers zetten zich continu in om onze missie tot leven te brengen. Met als uitgangspunt uw organisatie te ondersteunen op het gebied van risicomanagement.

INCERTA

INCERTA BVBA, opgericht in 2008, is al jaren bekend als partner voor bedrijven die vooruitstrevend zijn met veiligheid in hun bedrijf. INCERTA is marktleider met VARIO Online software in het ondersteunen van bedrijven met het veiligheids- en kwaliteitsbeleid. VARIO ondersteunt bedrijven in alle processen vanuit één centraal platform, terwijl het ook de mogelijkheid tot maatwerk behoudt.
INCERTA werkte jaren nauw samen met de exclusieve softwareontwikkelaar ADENTI NV. Eind 2014 heeft dit geleid tot een fusie van de beide bedrijven, met als gevolg dat INCERTA zich ontwikkeld heeft tot softwarebouwer met veiligheidskundige en softwareontwikkelaars in dienst. INCERTA is tevens ISO9001 gecertificeerd, erkend dienstverlener voor de pijler opleiding via de KMO portefeuille en Microsoft Certified Silver Partner.