klanttevredenheidsonderzoek, makkelijk en snel.

Klanttevredenheidsonderzoek, lastig? 

Je wilt als ondernemer natuurlijk graag weten wat je klanten van je producten, diensten en/of organisatie vinden. Een tevreden klant is vaak ook een loyale klant. Het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek is dan ook een logisch middel om te gebruiken.

Het is dan ook niet voor niets dat de ISO 9001:2015 stelt dat:
“De organisatie moet de perceptie van klanten over de mate waarin aan hun behoeften en verwachtingen is voldaan monitoren…”

Dat kan natuurlijk op verschillende manieren en een klanttevredenheidsonderzoek is er daar één van.

Op de “oude” manier.

Je kent het wel, je stuurt enthousiast een mail naar je klanten met een vragen lijst. Van een deel van je klanten krijg je deze eens niet terug. Van wie je het wel terug krijgt moet je ze naast elkaar gaan leggen om te zien of je een trend kan ontdekken.

Dan is een klanttevredenheidsonderzoek opeens een heel tijdrovende bezigheid. Ja, het kan hele waardevolle informatie opleveren om je diensten, producten of organisatie te verbeteren. Maar kan dat niet makkelijker?
Ja, met Vario Online kan je gebruik maken van de e-enquête module.

Wij hebben de oplossing voor u!

Met de e-Enquête kan je zelf bepalen welke vragen je aan je klanten stelt en je klanten ontvangen een mail waarin ze uitgenodigd worden voor de enquête.

De resultaten van het onderzoek komen direct terug in je Vario Online dossier en de statistieken kunnen zo geraadpleegd worden. Acties en verbeter voorstellen kun je direct in je dossier verwerken. Zo kan je de voortgang monitoren en blijf je incontroll.

Vario Online is specifiek ontwikkeld zodat uw onderneming aan de nodige wetgeving en normen kan voldoen. Het biedt een kader voor een praktische invulling van uw kwaliteitsbeheer. Bovendien wordt de administratieve kant, die vaak erg veel tijd kost, tot een minimum beperkt. Hierdoor kan er meer aandacht besteed worden aan uw klanten.

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend te laten zien wat Vario voor uw onderneming kan doen.
Bel ons gratis voor een vrijblijvende demonstratie 0800 320 0 320
Mailen mag natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@vario-nederland.nl