Bent u al helemaal klaar voor de transitie naar de nieuwe ISO 9001:2015?

ISO 9001:2015De markt trekt weer aan en er wordt weer meer geïnvesteerd, dat kunnen we gelukkig allemaal merken. Het is drukker met aanvragen en het is soms een hele kunst om alles goed te plannen en al uw klanten op tijd te bedienen.

Maar dat betekend helaas ook dat er, in de “waan van de dag”, soms dingen bij in schieten. De overgang naar de nieuwe ISO 9001:2015 is daar wellicht een voorbeeld van.
Het is een hele klus om uw kwaliteitsmanagement systeem om te zetten naar de nieuwe HLS (High Level Structure) structuur. Documenten vergelijken met de nieuwe norm, zorgen dat de borging van uw systeem op orde is en dat uw organisatie zich continue blijft verbeteren.

Maak het u zelf gemakkelijk en laat u ontzorgen door een van de ervaren deskundigen van VARIO Nederland.

De overgang naar de nieuwe norm is tevens een kans om uw processen weer eens onder de loep te nemen en mogelijke verbeteringen door te voeren.
Een van die mogelijke verbeteringen is om gebruik te maken van onze bewezen VARIO Online tool. Met VARIO Online bespaard u tijd, krijgt u grip op uw kwaliteitsmanagement systeem en het zorgt tevens voor de borging van uw systeem.

Neem contact op met onze accountmanager voor een vrijblijvende demonstratie en oordeel zelf wat de toegevoegde waarde van VARIO is voor uw bedrijf!