LUTZE Conveying – “In VARIO worden trendanalyses met één klik op de knop gegenereerd”.

lutze Lutze is actief in het leveren, plaatsen en onderhouden van transportbanden, accessoires, zeefdoeken en pompen in de Benelux, Duitsland, Noorwegen en Zweden.

Problematiek

Omdat het VCA** zorgsysteem een complex dossier is en veiligheid ook op Benelux-niveau wordt beheerd drong de noodzaak naar een volledig en goed systeem zich op. Met de complexe planning van werkplekinspecties en toolboxmeetings was het opmaken van trendanalyses zeer moeilijk.

Meerwaarde van VARIO

Al jaren werken we volgens het VCA** systeem, maar omdat dit een complex dossier is en veiligheid op Benelux-niveau wordt beheerd, drong de noodzaak naar een volledig en goed systeem zich op voor het beheer van onze processen. Met VARIO hebben we de ideale oplossing gevonden omdat iedere medewerker zijn steentje bij kan dragen aan een veilige en gezonde werkomgeving. Alle VCA vereisten worden beheerd in VARIO en zijn bovendien overal raadpleegbaar. Vanwege de complexe planning van werkplekinspecties en toolboxmeetings was het opmaken van trendanalyses in het verleden zeer moeilijk. Met VARIO kan dit door één klik op de knop. Ook de centrale actielijst biedt elke gebruiker de mogelijkheid zijn acties actief te beheren en geeft de preventiedienst een algemeen overzicht zodat waar nodig bijgestuurd kan worden. VARIO is het ideale platform waarin elke medewerker zijn steentje kan bijdragen aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Mevr. Vyncke Rita – Preventieadviseur Lutze Conveying Belux